Un mare designer a creat pantoful de cristal al Cenusaresei

Încă o parte dintr-un basm devine o frântură de realitate.

Pentru a omagia relansarea celebrului film al studiourilor Walt Disney, designerul francez Christian Louboutin a adus la viață pantofii de cristal ai Cenușăresei. În viziunea lui Louboutin aceștia sunt confecționați dintr-o dantelă fină, împodobită cu doi minunați fluturi de cristal.

“Personajul și povestea Cenușăresei mi-au dictat designul. Cenușăreasa nu este doar un personaj emblematic atunci când vorbim despre grație și dragoste, ci este un personaj emblematic și atunci când vorbim despre pantofi. Visarea joacă rolul decisiv în designul meu: în lumea fanteziei nu există limite și există mereu un «și-au trăit fericiți pânp la adânci bătrâneți».”

Christian Louboutin este renumit pentru că a introdus în modă tălpile roșii, lăcuite, ale pantofilor de damă. Tot el este cel care în anii 1990 a readus la modă pantofii cu tocuri de 12 cm.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu