Fata din iluzia optica

Aceasta este fata pe care ați văzut-o în iluzia optică?

Pentru că articolul referitor la incredibila iluzie optică prin care negativul unei fotografii poate fi developat doar cu ajutorul minții s-a bucurat de interesul cititorilor WebCultura, iată și “fotografia originală”.

Așadar: fata din fotografie se numește Deepika Padukone, a împlinit în data de 5 ianuarie 26 de ani, este o cunoscută actriță din India și este implicată în promovarea unor branduri foarte cunoscute. Dacă doriți, puteți citi mai multe despre ea pe Wikipedia.

Dar, suficient vorba. Iată, așa cum am promis, “fotografia originală“.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

4 comentarii

 1. Aurora Martin

  Fantastic experimentul cu negativul fotografiei fetei cu trei puncte colorate pe nas.
  Am facut si experimentul invers. Poate nu stiati, dar, daca te uiti tot 30 de secunde la punctele de pe nas ale fetei din fotografia color si apoi privesti pe tavan, vezi, de data asta…NEGATIVUL fotografiei!!! Incercati!

  1. diac loredana

   Intr-adevar,am incercat si eu invers si am vazut negativul insa de data asta! Super tare!

  2. camelia avramescu

   Extraordinare ambele experimente! Aproape ca nu-ti vine sa crezi dupa ce privesti negativul ca imaginea pe care mintea ta o vede pe tavan se regaseste
   apoi intr-o fotografie cat se poate de reala,pot spune asa!Am fost impresionata! daca

 2. Mariana Liliana

  am tot incercat dar nimic, nici o iluzie, cred că glumiti

Adaugă comentariu