Despre tranformare, in doua viziuni artistice

“Din chaos, Doamne,-am apărut”…

Worn Out este un scurt studiu vizual asupra dezintegrării obiectelor care ne înconjoară în viața de zi cu zi. O filmare stop-motion realizată de către Wield Studio.

“Nu sunt un designer grafic sau industrial. Nu sunt fotograf și nici un producator de film. Nu sunt un tâmplar și nu sunt nici sculptor. Și, desigur, nu sunt programator sau inginer electronist.
Aş putea fi un producător bine plătit… Dar gândesc foarte mult, încerc să fiu critic, să înțeleg mai bine mediul ceea ce mă înconjoară şi să-mi folosesc fiecare talent pentru a-mi expune punctul de vedere…
Așa că, da, sunt artist.”

Cuvintele îi aparțin lui Daniel Palacios, creatorul instalației artistice Wawes: o coardă elastică, întinsă între două motoare, care reacționează la prezența și mișcările oamenilor, dând naștere unor “valuri invizibile”.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu