Cel mai bun prieten al omului

Cu dedicație, pentru toți iubitorii de câini. Și nu numai pentru ei…

Am primit de la Chris Neal un email pe care vi-l reproduc în cele ce urmează. Pentru că spune tot ceea ce ar trebui spus…

“Acum câteva luni, familia mea a fost nevoită să elibereze de durere câinele nostru. A fost o zi tristă pentru noi toți, în special pentru tatăl meu. Am realizat acest scurt film – Cel mai bun prieten al omului – în memoria câinelui nostru. Un film realizat din perspectiva tatălui meu și a modului în care el își aduce aminte de câinele meu, Griffey. În același timp, filmul evidențiază ți cât de profundă poate fi legătura care se realizează între câine și om.

Sunt deja doi ani de când realizez filme, iar acesta este un film drag sufletului meu. Pentru că este despre unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Mi-ar face plăcere să prezentați acest film pe WebCultura. Sper că îi va emoționa pe toți iubitorii de câini.

Toate cele bune,
Chris Neal”

Un film pe care eu unul, îl înțeleg, din nefericire, prea bine: la finalul anului 2012 am fost nevoit să trec printr-o experiență similară. Și spun din nefericire pentru că nu există cuvinte pentru a descrie ce se întâmplă în sufletul unui om în astfel de momente. Și nu doresc la nimeni să afle.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu