I.C. [progressive work] – un solo in limba engleza de & cu Paul Dunca

10 februarie 2012, ora 19.00 la Biblioteca Naţională a României, sediul central – str. Ion Ghica nr. 4 -, Sala Cataloagelor.

Vineri, 10 februarie 2012, de la ora 19.00, Biblioteca Naţională a României va găzdui, în Sala Cataloagelor din sediul său central, un one man show de & cu artistul Paul Dunca (Identity Card, Immaculate Chastity, Immature Condition, Immortality Collapse, Incubus Cryptmaw, Indifference Curve, Infected Cake, Inferior Colliculus, Infinite Challenge, Innocent Constellation, Integrated Circuit, InterContinental, Invested Corazón). Costume: Diana Bobina.

Intitulat I.C. [progressive work], spectacolul este produs de “feldefel” Production, cu sprijinul Centrului Naţional al Dansului – Bucureşti, al Gabriela Tudor Foundation şi al Movement Research.

I.C. [progressive work] a fost prezentat, ca work in progress, în anul 2010, la Judson Church, New York, în cadrul proiectului Moving Dialogue. În variantă de solo, a avut premiera în 2011, la Centrul Naţional al Dansului din Bucureşti. Paul Dunca îşi va prezenta spectacolul în luna februarie 2012 şi la Stockholm, în cadrul Târgului de artă SUPERMARKET.

Paul Dunca a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film „I.L. Caragiale” (secţia Coregrafie) şi Masterul de Scriere Dramatică, în cadrul U.N.A.T.C. Preocupările sale au un caracter eclectic: de la munca de chelner, la propria emisiune pe MTV, de la artă comunitară şi gogo, la articole în reviste glossy, de la scena Centrului Naţional al Dansului din Bucureşti, la cea din Judson Church, New York. Și, nu în ultimul rând: declară că este fericit atunci când se poate face util.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu