Incredibile portrete în creion

Veți rămâne uimiți…

Este nevoie de talent pentru a desena în creion un portret realist. Talentul artistului american Xiaonan Sun, însă, vă va ului. Să începem cu un singur portret. Unul, veți vedea, ceva mai special…

Iar acum să continuăm cu două portrete. Două portrete desenate cu ambele mâini. În același timp! Și chiar mai mult: fiecare mână desenează un portret separat.

Pentru cei care nu au recunoscut deja personajele, este vorba de Morgan Freeman şi Tim Robbins, actorii principali din Închisoarea îngerilor, unul dintre filmele preferate ale lui Xiaonan Sun.

Iar în încheiere vă voi mai spune doar atât: Xiaonan Sun este un artist autodidact. Are 20 și ceva de ani și a terminat, de curând, o facultate cu profil… economic. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Emil Dovleac

    Portrete in creion de Radu Danila: http://radudanila.site88.net/

Adaugă comentariu