Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Romania: tara frumusetii nerostite

Numărătoarea inversă

Un poem emoționant. Și trist. Și, în unele cazuri, dureros de adevărat. 21. Tatăl meu este călcat de un autoturism....

Continuare...


Powered by

Romania: tara frumusetii nerostite

Sorin Tudorde @
18 July 2011

Poate că este o formă de blestem: de multe ori suntem incapabili să vedem frumusețea tărâmurilor pe care ne-am născut până când nu ne-o arată alții…

“România este una dintre acele destinaţii misterioase despre care nu foarte multă lume știe câte ceva. Dar ceea ce iese la iveală atunci când începeți să căutați fotografii despre acestă țară este că oportunitățile pentru fotografiile de călătorie sunt spectaculoase şi că România este o destinaţie aţi putea dori să o luați în considerare.” Aceste sunt cuvintele care însoțesc un set de fotografii ale unor peisaje din România publicate pe LightStalking.com, una dintre comunitățile de fotografie recunoscute în spațiul virtual.

Și, cumva, nu mă pot opri să nu mă gândesc la șirul lung al eșecurilor care au însoțit – și însoțesc – încercările guvernamentale de a promova frumusețea acestei țări. Frumusețe pe care alții, iată, o regăsesc în cuvinte simple și puține. Dar spuse cu suflet. Și din suflet.

(click pe imagini pentru mărire)

Frumusețea pe care o regăsesc alții în locurile în care noi ne-am născut…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.