Pisicile Poetice

“De fapt… Pisicile Poetice reprezintă poezia din noi toți.”

Pisicile Poetice sunt galeșe, drăgăstoase și privesc cu ochi misterioși lumea. Păstrează secrete antice și de mult uitate, pierdute în negura timpurilor. Mulți spun că ne protejează și veghează de cele rele, adevărați gardieni sacri ai vieții.”

Pisicile-Poetice-1

“Pisicile Poetice sunt măcinate de incertitudini existențiale, sunt triste și deprimate, suferă din dragoste, scriu biletele de amor, le rup, le lipesc la loc și pe urma jură să nu mai repete a doua oara greșeala.”

Pisicile-Poetice-2

“Pisicile Poetice se uită la telenovele și se miră ca Ion a părăsit-o pe Maria care îl iubește pe Vasile care de fapt este gay. Se uită la talk-show-uri nocturne despre avocate dispărute și prezicătoare grase înfofolite în prosoape și admiră natura umană în desfășurarea ei.”

Pisicile-Poetice-3

“Pisicile Poetice lenevesc în razele călduțe ale soarelui, admirând cu nepăsare și lehamite agitația din jurul lor și, din când în când, mai aruncă o privire fulgerătoare spre ceilalți. Apoi încep încet-încet să își (re)numere viețile rămase. Nu sunt bune la matematică și întotdeauna greșesc. Și o iau de la capăt. Iar și iar, înceeeet, înceeet.”

Pisicile-Poetice-4

“Pisicile Poetice sunt bătăușe și luptă pentru ceea ce cred din toate puterile și nimic nu le stă în cale. Cred în ceva și acel lucru trebuie să îl ducă la capăt, cu orice preț.”

Pisicile-Poetice-5

“Pisicile Poetice beau până cad late, vorbesc urât și fluiera după alte pisici, iar apoi se prăbușesc cântând, cu capul în bolul de mâncare.”

Pisicile-Poetice-6

“De fapt… Pisicile Poetice reprezintă poezia din noi toți.”

Pisicile Poetice – un proiect fotografic (și, în același timp, caritabil) purtând semnătura lui Cristian Bassa.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

Adaugă comentariu