Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trezitul de dimineață și ceasul deșteptător

“Dincolo de crusta sufletului meu”

Felicia Simion – una dintre cele mai talentate tinere fotografe ale României. “Cineva mi-a spus odată că apăs pe declanșator...

Continuare...


Powered by

Trezitul de dimineață și ceasul deșteptător

Sorin Tudorde @
24 March 2013

Știați că, dimineața, nu este bine să apăsați butonul ceasului deșteptător?

Sigur, în principiu oricine știe asta (cel mai bine și mai bine e să nu ai nevoie de vreun ceas deșteptător și, în timp ce trezești pe o insulă de farmec plină – care, de preferință, să mai fie și a ta – delfinii să îți servească micul dejun și să-ți prepare cocteiluri). Noi însă ne referim acum la nemiloasa realitate, aceea în care e musai să te duci la muncă sau la școală și – asta e nefericita situație! – pui ceasul să sune. Iar când sună, apeși din reflex “butonul snooze”, sperând că încă zece minute de somn ar putea fi, dacă nu raiul întreg, măcar ceea ce ai nevoie pentru a te simți odihnit.

Doar că nu e deloc așa: s-a demonstrat că puiul de somn furat dimineața ne face, de fapt, să ne simțim chiar mai obosiți decât am fost. Priviți.

Așadar, să nu ziceți că nu v-am prevenit! 🙂

(via AsapSCIENCE)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Deci sa cred ca maine ma voi trezi din prima alarma?

Comentează

Parteneri