Cea mai bună dintre lumile posibile

O prietenie mai puțin obișnuită. Și, dacă doriți, o povață de viață.

El se numește Bubbles, iar se ea se numește Bella. Și sunt cei mai buni prieteni din lume. Și un mic amănunt: Bubbles este un elefant african, iar Bella o cățelușă. Un labrador, mai exact.

Cei doi s-au întâlnit în cadrul rezervației T.I.G.E.R.S. (The Institute of Greatly Endangered and Rare Species), din California: rămas orfan după ce părinții săi au fost uciși pentru fildeș, Bubbles a fost salvat și adus în rezervație încă de când era “un elefant mic și neajutorat”, iar Bella l-a îndrăgit pe loc.

Cei doi sunt astăzi prieteni nedespărțiți și petrec majoritatea timpului împreună. Iar cel mai mult le place să se joace cu o minge de tenis, pe care Bubbles o aruncă, iar Bella i-o aduce fericită. Chiar și când sunt în apă.

Și care ar fi povața de viață? Ei bine… cea mai bună dintre lumile posibile este aceea pe care reușești să o construiești în jurul tău.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu