Cu drag, despre noi, femeile

Deşi se simt adesea vulnerabile, femeile au puterea de a se ridica de fiecare dată când se împiedică de viaţă şi cad: când sunt rănite, când sunt minţite ori lăsate să creadă că ele însele şi toate eforturile pe care le fac în fiecare moment pentru cei din jur nu sunt destul.

Atât de puternice sunt femeile, încât descoperă chiar în cele mai grele momente ale lor toate motivele de pe lume pentru care ar trebui să continue în loc să privească în urmă, pentru care este mai bine să o ia de la capăt în loc să rămână legate de trecut.

Atât de greu de dărâmat sunt femeile încât, chiar şi după ce şi-au pus de nenumărate ori sufletul întreg la bătaie şi l-au primit înapoi în bucăţi, tot mai reuşesc să şi-l păstreze plin de iubirea pe care o dăruiesc firesc tuturor celor pe care îi au în preajmă, visuri frumoase şi neclintit în speranţa că, în cele din urmă, vor găsi fericirea.

Cristina Monica

Cristina Monica Blog | Facebook | De același autor

Giurgiuveancă. Traducătoare. Îndrăgostită de limba spaniolă și de scris. Scriu, pentru că, dacă nu aş face-o, realitatea ar ajunge să mă apese mult prea tare.

Recomandări

Adaugă comentariu