Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fiecare clipa este un univers

“Nu iubesc femeile”

“Viața este farsa pe care fiecare trebuie să o interpreteze.” “Nu iubesc femeile: iubirea trebuie redescoperită, asta-i știut. Femeile nu...

Continuare...


Powered by

Fiecare clipa este un univers

Sorin Tudorde @
20 April 2012

“Un om nu are în viață suficient timp pentru toate.”

Un bărbat renaște cu amintirile vieților anteriore și încearcă să repare greșelile trecutului. Acesta este pe scurt povestea din Each Moment is the Universe, un scurtmetraj cu o durată de opt minute scris și regizat de thailandezul Bruce Thierry Cheung. Un film purtând ca titlul o învățătură a unui mare maestru Zen (Eihei Dogen) și care a fost premiat în 2011 în cadrul festivalului de film Tribeca. Sper să vă facă plăcere să îl vedeți.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri