Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Arbor, câinele care pictează

Cea mai îngustă casă din lume

O casă care are doar 122 de centimetru în punctul său cel mai “lat” (și doar 72 de centimetri în...

Continuare...


Powered by

Arbor, câinele care pictează

Sorin Tudorde @
15 July 2013

Vorba aceea: “suflet de artist”!

Când Bryce și Jennifer Henderson l-au adoptat pe Arbor de la unul dintre adăposturile de animale din Las Vegas, nu le-a trecut prin cap nicio secundă că familia lor tocmai se îmbogățise cu un artist. La fel de adevărat este însă și faptul că nici Arbor nu se gândise vreo secundă că noua sa familie va putea fi atât de năstrușnică. În fine, cert este însă că, după ce i-au aruncat de câteva ori bățul și au văzut că Arbor se bucură să de joace cu el, Bryce și Jennifer au hotărât să încerce ceva nou și să înlocuiască bățul cu o pensulă. Și astfel a început Arbor să picteze, iar talentul său este într-atât de apreciat încât fiecare pictură de a sa se cumpără cu câteva sute de dolari. Iată-l pe Arbor în timpul procesului creativ.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Și iată-l alături de o altă creație de a sa.

Puteți afla mai multe despre Arbor de pe pagina sa de facebook și contul său de pe youtube. Și, nu în ultimul rând: vedeți aici și celebrele creații ale unui cimpanzeu-fotograf.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Ramona

    E simpatic. Pe mine nu mă interesează că rezultatul unui dresaj, că stăpânii îi înmoaie pensula și stabilesc culoarea. Îmi place rezultatul și îmi place că e un câine vesel, că îi place ce face.

Comentează

Parteneri