Cel mai mare artist din lume

Este, fără îndoială, chiar natură. Iată o galerie de imagini care, credem noi, vă va convinge.

Unora dintre noi ne place câte un răsărit de soare. Sau câte un apus… sau jocul picăturilor de ploaie… ori curcubeul pădurii în prag de toamnă. Şi-atunci le imortalizăm într-o poză şi ne minunăm ce frumoasă e natura, ce opere de artă creează ea şi nu ştie ce face! Dar chiar dacă îi ia mai mult timp – măsurat în milioane de ani de vânturi, adieri şi bătăi ale valurilor -, Mama Natură ne arată că ştie ce face. Ştie că e frumoasă şi că rezultatele muncii ei (şi al echipei de fenomene naturale pe care o coordonează) pot fi clasificate ca opere de artă. Și le expune, cu măreție, aşa cum și noi încercăm să ne expunem umanele noastre opere de artă prin muzee şi grădini.

Urși polari și pinguini italieni

Italia e atât de frumoasă, încât şi urşii polari au vrut să vină aici! S-au oprit la în arhipelagul Maddalena, în Sardinia şi au împietrit de admiraţie.

În Sicilia, au poposit 2 pinguini. Ei se îmbrăţişează de zor în Insulele siciliene, la St. Mary.

Elefanţi

Elefantul din stânga sus a fost surprins în California, în Parcul Naţional Reyes. Sub el, puteţi admira elefantul somnoros din Queen Valley, Arizona iar mai jos gardianul chinez din Shi Li (China). În Canada, nu departe de Insula Prinţ Eduard poate fi zărit elefantul din mijloc- dreapta. Probabil cel mai faimos elefant de piatră suprins în fotografiile din dreapta (prima sus, ultima jos) vă aşteaptă în Nevada, lânga Las Vegas, în Fire State Park Valley. Tot în Arizona, dar de data aceasta în Parcul Triburilor Native Navajo, poate fi surprins următorul “uriaş”.

Rodica Balan

Rodica Balan LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Public Relations and Marketing Manager at ROCAVI Consulting SRL

Recomandări

Un comentariu

  1. minunat articolul si imaginile..

Adaugă comentariu