WebCultura Chat

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

WebCultura Chat se adresează tuturor acelora care doresc să dialogheze cu cineva pe un anumit subiect.

Pentru că, într-un moment sau altul al vieții- și dintr-un motiv sau altul al vieții – nu puțini sunt aceia care simt nevoia să-și împărtășească gândurile, sentimentele sau neliniștile.

Cum funcționează Secțiunea WebCultura Chat?

WebCultura Chat este o secțiune gratuită, adresată tuturor cititorilor WebCultura. Pur și simplu postați un anunț, specificând categoria în care doriți să vă apară anunțul (Femei sau Bărbați) sau vedeți anunțurile deja postate într-o categorie sau alta și începeți să discutați prin intermediul comentariilor. Aveți deplina libertate de a discuta  așa cum doriți, atât timp cât veți respecta o anume decență a limbajului și regulile bunului-simț. În caz contrar, comentariul fie nu va fi aprobat, fie va fi moderat.

Iar dacă doriți o discuție mai personală, în timp real și ferită de privirile altora, aveți la dispoziție grupul de facebook WebculturaChat.

Cum funcționează grupul de facebook WebCulturaChat?

Grupul de facebook WebCulturaChat este destinat, în exclusivitate, susținătorilor WebCultura. Altfel spus, este unul dintre avantajele pe care aceștia, în cazul în care doresc, le primesc în semn de mulțumire pentru că au ales să susțină proiectul editorial WebCultura.

În cadrul Grupului WebculturaChat puteți posta și răspunde la mesaje în timp real, puteți să vedeți profilurile de Facebook ale membrilor, puteți iniția discuții private prin Messenger sau lega prietenii, în spațiul specific al unui grup privat de Facebook. Un grup format doar din susținători ai WebCultura și, prin urmare, destul de probabil, din persoane cu o anumită calitate umană.

Puteți face parte din Grupul WebCulturaChat urmând acest link pentru a deveni unul dintre susținătorii WebCultura.

Orice conversație nepurtată ridică încă un zid în jurul sufletelor noastre.

Anunțuri Femei | Anunțuri Bărbați | Grupul WebCulturaChat | Postează anunț

WebCultura Chat

WebCultura Chat De același autor

Poți publica un anunț în secțiunea WebCultura Chat prin intermediul acestui formular. Și poți posta și în Grupul WebCulturaChat dacă alegi să sprijini proiectul nostru cultural urmând. acest link.

Recomandări

Adaugă comentariu