“Senzational”: lupta pentru Ucraina

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

De-a râsu’-plânsu’…

Mii de mulțumiri domnului Senzaționel Senzaționescu, angajat al Serviciului Român de Dezinformare, pentru aceste înregistrări înregistrate LIVE de pe înregistrările înregistrărilor LIVE. Cu ajutorul dânsului, avem posibilitatea să vă prezentăm, * ÎN EXCLUSIVITATE * de pe YouTube, atmosfera din birourile liderilor implicați în acest conflict copleșitor. Să intrăm acum în legătura directă cu colegul nostru de la Kremlin.

– Soare, cum e vremea la Moscova?
– Aici plouă, stimați ascultători. Însa, din fericire, se pare că D’Artagnan Yanukovych a reușit miracolul: președintele Putin poartă bijuteriile dăruite de Louis al XIII-lea și acesta arată fabulos. Să ascultăm conferința de presă.

Traversăm oceanul și poposim în Statele Unite. Vasile Johnson, ai legătura.

– Doamnelor și domnilor, președintele Obama pășește acum către microfon, își vede umbra, se sperie și părăsește rapid Biroul Oval. Conform tradiției americane, se pare că vom avea parte de încă șase săptămâni de iarnă, nucleară sau nu. Să-l ascultăm pe purtătorul de cuvânt al președinției americane, trimițând un mesaj categoric liderului de la Kremlin.

Bruxelles, ai legatura.

– Bună seara vă spun și eu stimați ascultători. Se pare ca domnul Barroso este copleșit de loviturile Kremlinului: adevărul este că, ciocanul mic și autoritar al domnului Putin, dă mai mare randament decât birocraticul baros al barosanului Barroso. Din nefericire, se pare că ambele entități își doresc s-o ciocănească pe sărmana Ucraina. Să ascultam declarația Uniunii Europene, către Ucraina.

În sfârșit, am reușit să facem legătura cu corespondenta nostra la Kiev, Nefu Tutankamon. Doamna Nefu, care este atmosfera în Ucraina?

– Aici, stimați ascultători, lumea a ajuns în incinta localului. În partea de vest este așezată familia pețitorului cu dorințe pro-europene. Aceștia mănâncă hamburgeri și se răcoresc cu Coca-Cola (marca înregistrată). În partea de est, familia celuilalt pețitor bea vodcă și dansează cazaciocul. Nu este cert cine va câștiga inima frumoasei Ucraina, cert este  că aceasta este prinsă între ciocanul lui Putin și barosul lui Barroso. Să ascultam declarația domnului Oleksandr Turchynov, președintele Ucrainei.

Putin

Vladimir Stoicescu

Vladimir Stoicescu Blog | Facebook | De același autor

Eu Sunt lumina de la capatul noptii, si adierea vantului de vara. Sunt Alfa si Omega, intunericul in lanul de secara. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt ambitia inaripata si sunt sangele stramosilor. Sunt mormanul de pamant, sunt copilul muribund. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt vipera ce-ti sopteste , si sunt cantecul de leagan Sunt femeia ce zambeste la barbatul care intreaba Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt diavolul cu pene, sunt Adam in pielea goala. Sunt tristetea absoluta, efemera, si fatala. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt o pata de culoare, ba un verde, ba mai tare. Esti un negru! Sunt culoare. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt mainile lui Venus, si sunt catelusul schiop Sunt atent calcand pe tine, cand eu am calcat pe mine. Sunt … sunt … Sunt … sunt? Esti. Cogito ergo sum.

Recomandări

Adaugă comentariu