Scrisoarea unei domnișoare din Crimeea

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Dragă domnule Putin,

Numele meu este Ivana, am 22 de ani, sunt extrem de blondă, am ochii albaștri și constituție pro-Rusia. Trebuie să vă mărturiesc că sunt o mare admiratoare a dumneavoastră: îmi aduc și acum aminte cum vă priveam, galeș, pe posturile de televiziune din Crimeea, posturi absolut independente și nicidecum controlate de serviciile și interesele ruse. Foarte Superba Biografie (FSB), vă arată călărind țanșoș, neînfricat, cu pletele-n vânt și cu cămașa dispărută (precum au dispărut și alții prin Siberia). Parcă vă văd și acum membrul, membrul ridicat și vorbind liber în consiliul de securitate ONU, mânuindu-și cu dibăcie tipic masculină dreptul său de veto. O nu, Veto, stai FĂ cuminte, nu vezi ca discut cu domnu’ Putin, vă rog să o iertați, ea este din Kiev și cam vrea la UE.

Noi, în Crimeea, suntem fete serioase domnule, nu ca vagaboanda asta. Noi nu vream UE, noi vrem sa fim iubite de Rusia Mamă, sa simțim alinarea brațului dumneavoastră puternic și să ne lăfăim în libertate, în egalitate, în fraternitate. Vă mulțumesc din suflet că ne vizitați, Veta zice zice că ați venit și prin 1930 și ați înfometat poporul cu Holodomor-ul. Eu nu stiu ce e ăla Holodomor, da’ pentru ca e vorba de dumneavoastră, am să-l numesc Holododragoste. La ce ne trebuie mâncare când putem suge lapte și miere de la sânul Rusiei Mamă și putem trăi din iubire pentru țară? În plus, are vecinul de la doi un Bemveu și merit să-l conduc și eu, ca și io sunt frumoasă. Sunt fericită, am auzit că dvs. veniți cu ideea că ce are vecinul este și al meu.

Gurile rele spun că tovarașului Nikita K îi plăcea ca Rusia Mamă să îi pregătească, la sânul de rezervă, sânul prezidențial, un mic cocktail cu vodkă. Ei, capitalistii, Das Kapital, spun că iubitul nostru lider, Dumnezeu să-l odihnească acolo-n…, era un pic prea fericit Prefericitul, atunci când a dăruit Crimeaa, Ucrainei. Aceasta este, evident, propaganda făcuta de americani, turci, chinezi, francezi, saudiți, barbari, fanarioți, băștinași, sirene, sireni, inorogi și  baobabi.

Cat despre Barack Hussein Osama, să știți că nu îmi este frică. Propun ca acesta să îl asculte pe celebrul infidel, POPulistul american de renume mondial Justin Timberlake, și să “Crimea river”. Acesta cântă cu o voce mai puțin heterosexuală, Doamne păzește de așa ceva, că la noi nu este din ăștia cum este la americani.

Cu mare iubire,
Ivana xoxo <3

Valdimir-Putin

Vladimir Stoicescu

Vladimir Stoicescu Blog | Facebook | De același autor

Eu Sunt lumina de la capatul noptii, si adierea vantului de vara. Sunt Alfa si Omega, intunericul in lanul de secara. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt ambitia inaripata si sunt sangele stramosilor. Sunt mormanul de pamant, sunt copilul muribund. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt vipera ce-ti sopteste , si sunt cantecul de leagan Sunt femeia ce zambeste la barbatul care intreaba Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt diavolul cu pene, sunt Adam in pielea goala. Sunt tristetea absoluta, efemera, si fatala. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt o pata de culoare, ba un verde, ba mai tare. Esti un negru! Sunt culoare. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt mainile lui Venus, si sunt catelusul schiop Sunt atent calcand pe tine, cand eu am calcat pe mine. Sunt … sunt … Sunt … sunt? Esti. Cogito ergo sum.

Recomandări

Adaugă comentariu