Iubita mea…

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Dragostea este un sentiment pe care cu toții ni-l dorim , dar nu mulți au parte de această minune dumenezeiască.

Cum este lesne de înțeles, nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui. La fel și eu, iubita mea. Mă răpune gândul de a știi că nu aș mai putea să îți văd acel chip luminos , acei ochi căprui plini de viața și de iubire. Câteodată ești grațioasă precum o floare primăvara, alteori fierbinte ca nisipul vara, uneori neașteptată ca ploaia și la fel de sinceră și loială ca zăpada.

Dealtfel, există zeci de mii, sute de mii de cuvinte frumoase pe care le meriți, dar din păcate nu știu să ți le zic pe toate. Îmi dau silința ca, până la sfârșitul vieții mele, să te răsfăț cu câte un nou cuvânt învățat, iar între timp îți dăruiesc sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Acele sentimente ce doar cu tine le-am trăit. Și prin tine am învățat atâtea lucruri, ești acea persoană ce îmi luminează viața, ești aceea care îmi da putere sa trăiesc .

Te port mereu in gând, tu ești cea cu care în gând adorm, iar dimineața când deschid ochii, tu ești cea care îmi luminezi viața.

iubita-mea

Predic Ivica

Predic Ivica De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu