Îmi place…

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Experiența mea se rezumă, în mare, la articole scrise pentru instituții ce se ocupă de “vânzare-cumpărare”.

Ei îmi cer să scriu pe temă data, eu scriu și renunț la drepturile de autor în schimbul unei sume. Nu îmi cunosc audiența și audiența nu mă cunoaște pe mine.

WebCultura a fost o ieșire din zona mea de confort, interacțiunea cu publicul cititor fiind o experiență străină pentru mine. Aprecierile au fost multe, fiind foarte modest am să menționez doar câteva: “excelent”, “Vlad Copilul de Aur”, “ești idolul femeilor din România”, “darul Universului pentru oameni” și “ești un Michael Jackson al literaturii românești”. Am fost acuzat de unii, aceștia fiind, evident, geloși pe talentul meu magnific: “băi ăsta, ai uitat o virgulă, aveam pretenții de la un site despre cultură” și “sper să te muște un hamster de gleznă, să simți și tu durerea pe care am simțit-o eu citind rahatul ăsta”.

Trebuie să vă mulțumesc, datorită aprecierilor voastre m-am simțit ca o frumoasă domnișoara într-un bar. Poate chiar o domnișoară ce zâmbește unui polițist, după  ce a scăpat de o amendă, fluturând din gene. Apreciez primirea călduroasă, răbdarea și “feedback”-ul vostru. Din nefericire, aprecierile denaturează și pot crea dependență.

Îmi place laicu beibe!

vlad

Vladimir Stoicescu

Vladimir Stoicescu Blog | Facebook | De același autor

Eu Sunt lumina de la capatul noptii, si adierea vantului de vara. Sunt Alfa si Omega, intunericul in lanul de secara. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt ambitia inaripata si sunt sangele stramosilor. Sunt mormanul de pamant, sunt copilul muribund. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt vipera ce-ti sopteste , si sunt cantecul de leagan Sunt femeia ce zambeste la barbatul care intreaba Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt diavolul cu pene, sunt Adam in pielea goala. Sunt tristetea absoluta, efemera, si fatala. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt o pata de culoare, ba un verde, ba mai tare. Esti un negru! Sunt culoare. Sunt … sunt … cogito ergo sum. Sunt mainile lui Venus, si sunt catelusul schiop Sunt atent calcand pe tine, cand eu am calcat pe mine. Sunt … sunt … Sunt … sunt? Esti. Cogito ergo sum.

Recomandări

Adaugă comentariu