Dăruiește o poezie!

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Pe 4 februarie 2016. În cadrul unei întâlniri speciale a Cenaclului WebCultura.

Se întâmplă, uneori, ca sufletul să îți rezoneze cu câteva rânduri pe care, într-un anume moment al vieții, s-a întâmplat să le citești. Sau să le scrii. Și apoi să le porți cu tine mereu, pentru a te întoarce la ele, ca într-un loc special, numai de tine știut. Un loc pe care, din când în când, îți dorești să îl arăți și altora. Pentru ca și ei să-și poată bucura, limpezi sau alina sufletele.

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, te așteptăm la o întâlnire specială a Cenaclului WebCultura. O întâlnire în cadrul căreia ne vom citi unii altora câteva dintre rândurile pe care noi le purtăm în suflete, fie că este vorba de poezie, fie că este vorba de proză, indiferent dacă sunt scrise de alții sau chiar de către cei ce le vor citi.

#daruiesteopoezie. Joi, 4 februarie, 2016, ora 19:00, la Absintherie Sixtina (strada Covaci, nr. 6, etaj. 1 – vezi harta).

Intrarea este liberă și îți poți rezerva un loc fie prin intermediul comentariilor, fie prin intermediul evenimentului creat pe Facebook. Te așteptăm!

daruiesteopoezie

Cenaclul WebCultura

Cenaclul WebCultura De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu