Alexis

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

The version of me you created in your mind is not my responsibility. Even the devil can appear as an angel of light…

33 de ani, uneori sofisticată, uneori copil, mai mereu visătoare. Îmi plac oamenii care știu să fie ei înșiși (și cărora nu le e teamă să nu fie perfecți), filmele care continuă să bântuie și mirosul de carte. Spune-mi o poveste!

WebCultura Chat

WebCultura Chat De același autor

Poți publica un anunț în secțiunea WebCultura Chat prin intermediul acestui formular. Și poți posta și în Grupul WebCulturaChat dacă alegi să sprijini proiectul nostru cultural urmând. acest link.

Recomandări

3 comentarii

 1. Gabi

  Hm… O poveste? Legenda întemeierii Romei… Doi frați gemeni Romulus și Remus au fost născuți de o pământeană și abandonați la naștere. Mama i-a abandonat fiind îndemnată de tatăl băieților, zeul războiului Marte. Copiii au fost găsiți de o lupoaica și hrăniți de aceasta alături de puii pe care îi mai avea. Când au crescut, cei doi frați au hotărât să întemeieze o cetate. Fiecare dorea să fie numită după numele lui așa că au hotărât să realizeze o întrecere și acela care o va câștiga să hotărască numele așezării. Întrecerea a constat în faptul ca acela care o să vadă mai mulți vulturi într-o anumită perioadă de timp o să fie câștigătorul. Remus a văzut 6 vulturi, iar Romulus a văzut 12 vulturi, astfel că orașul s-a numit Roma de la numele lui Romulus…

 2. Alexis

  Eu cer o poveste, tu îmi oferi o legendă… 🙁

 3. Adrian Munteanu

  Un pic tarziu din partea mea, dar… *ahem*

  Au fost odata, nu departe si nici demult, un maestru cu un invatacel. Mergand pe maul unui rau, invatacelul observa, pe maul celalalt, doi oameni certandu-se. Invatacelul nu intelegea scena si il intreaba pe maestru:

  “De ce vorbesc atat de tare oamenii aceia? Sunt unul langa altul..”

  Maestru ii raspunde cu blandete:
  “Dragul meu, cand doua persoane au inimile apropiate, se pot auzi din soapte. Dar daca inimile lor sunt departate, trebuie sa tipe ca sa acopere distanta dintre ele, chiar daca ei sunt fata in fata.”

Adaugă comentariu