Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ziua Mondială a Salutului

Cel aglomerat, cel amuzant, cel artistic

Trei video-povestiri din metrou. The Moscow Metro este un excelent film de doar două minute, realizat de Sasha Aleksandrov, care...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Ziua Mondială a Salutului

Sorin Tudorde @
21 November 2015

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Salut!

21 noiembrie este cunoscută ca Ziua Mondială a Salutului. Iniţiată de fraţii Brian şi Michael McCormack din Omaha, Nebraska, în 1973, ziua e un răspuns la conflictul dintre Israel şi Egipt din toamna aceluiaşi an, fiind un îndemn la pace în întreaga lume. Azi, Ziua Mondială a Salutului e recunoscută în 180 de ţări, iar printre cei care au “salutat” inițiativa acestei zile se numără și 31 de laureați ai premiului Nobel.

Oricine poate fi participant activ la Ziua Mondială a Salutului. Cu o singură (și foarte simplă condiție): să salute în această zi măcar zece persoane.

Salut, așadar. 🙂

salut

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Paspartu

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.