Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Zece minute

D’ale noastre – doua nominalizari la Gala Premiilor UNITER

“D’ale noastre”, spectacol in coregrafia lui Gigi Caciuleanu, produs de Teatrul National si Fundatia Art Production, a carui premiera in...

Continuare...


Powered by

Zece minute

Sorin Tudorde @
28 October 2014

Unul dintre cele mai premiate scurtmetraje spaniole.

O poveste despre dragoste, despre pierderea ei și despre speranța de a o regăsi într-o lume în care, tot mai dependenți de tot felul de mașinării tindem să ne pierdem umanitatea și, printre taste și tastaturi să devenim, noi înșine, simple mecanisme…

Un tânăr sună operatorul său de telefonie mobilă pentru a le cere o informație ce ar fi putut să-l ajute să-și recapete iubita însă, prinsă în regulile corporatiste, operatoarea pare a-și fi pierdut orice capacitate de a empatiza.

Un film inteligent, care îi va pune pe mulți pe gânduri și care a primit în afară de Premiul Goya, alte peste 120 de premii naționale și internaționale.

Diez minutos – un film realizat de Alberto Ruiz Rojo.

Zece-minute

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri