Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Zalău

Scriitorul Amitav Ghosh si-a anulat vizita in România, afirmand ca a fost insultat de un consul roman

Multipremiatul scriitor indian stabilit în SUA i-a spus editorului său că a fost insultat de un consul al României de...

Continuare...


Powered by

Zalău

Sorin Tudorde @
11 April 2014

O plimbare prin Zalău, “un oraș deloc mare, dar foarte frumos și curat, în special centrul istoric”.

“Zalău, un oraș deloc mare, dar foarte frumos și curat, în special centrul istoric. Un oraș nu foarte cunoscut în rândul turiștilor, dar, pe zi ce trece se pregătește tot mai frumos să își primească turiștii. Un oraș ce merită descoperit la pas. Așa cum merită vizitată fiecare clădire monument istoric din centrul vechi: Clădirea Transilvania, Clădirea Primăriei (cu câteva săli excepționale), cele două biserici superbe, catolică și cea mai mare biserică reformat-calvină din sud-estul Europei sunt doar câteva exemple. Nu uitați de Muzeul de Muzeul Județean Istorie-Artă Zalău care deschide o expoziție permanentă de mare amploare ce va vă lăsa cu gura căscata. Mai multe informații aici.” (Cosmin Giurgiu)

Zalau

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.