Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

YouTube Symphony Orchestra 2011

“Best of Duelul viorilor”

Ediția a șasea a turneului reînvie întrebarea: Stradivarius sau Guarneri? Deja de tradiţie în viaţa muzicală românească, Turneul Internaţional “Duelul...

Continuare...


Powered by

YouTube Symphony Orchestra 2011

Sorin Tudorde @
24 March 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Anul trecut, 101 muzicieni, din 33 de ţări, au încărcat pe YouTube clipuri video cu propriile performanțe artistice pentru a participa la YouTube Symphony Orchestra 2011.

Aleși cu ajutorul unor orchestre de renume din întreaga lume şi de comunitatea YouTube, muzicienii au luat parte la un concert extraordinar dirijat de laureatul Grammy Michael Tilson Thomas şi transmis, în direct pe YouTube, de la Opera din Sydney. Astăzi, concertul este online. Vă invităm, prin urmare, la un concert de aproape trei ore de muzică clasică, incluzând piese de Berlioz, Bach, Mozart, Stravinski și Schubert.

Interesant: pe pagina proiectului puteți să vedeți care este componența orchestrei după instrumente muzicale și puteți participa la un experiment de realitate virtuală.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.