Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Yosemite

Planuri pentru o zi

Sub plasturi încep a-mi crește flori, iar din așteptări încă-mi mai picură tăios tăcerea. WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră....

Continuare...


Powered by

Yosemite

Sorin Tudorde @
26 April 2012

Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Parcul Național Yosemite, situat în regiunea centrală a munților Sierra Nevada din California, este vizitat anual de peste trei milioane de turiști. Și mulți dintre ei îl consideră unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


În 2010, fascinat de frumusețea acestor locuri, americanul Shawn Reeder a început să realizeze un proiect fotografic în parcul Yosemite, iar după aproape doi ani de muncă, a realizat un time-lapse cu câteva dintre cele mai frumoase fotografii.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri