Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

WiFi

Cel mai uluitor lucru din intregul Univers

“Este exact ceea ce suntem. Doar prin simplul fapt că trăim.” În cadrul unui interviu acordat revistei Time, lui Neil...

Continuare...


Powered by

WiFi

Sorin Tudorde @
9 July 2014

Există momente când viața ne pune pe toți la încercare. Iar atunci când nu o face viața, o face… serverul.

Recunosc: până acum nu am știut niciodată diferența dintre jogging și alergare. Mai exact: am zărit nenumărați oameni deplasându-se nestingherit prin parcurile patriei și pretinzând că fac jogging. Mie mi se părea însă că aleargă (și asta pentru a mă exprima elegant: cei mai mulți dintre ei păreau a da din picioare doar pentru a nu sta pe loc). Mai târziu aveam să aflu că până și gramatica limbii române era de partea lor, chiar dacă eu mă încăpățânam să cred că, un cuvânt cu o așa sonoritate, merită măcar o viteză care să-ți permită să depășești un bebeluș pornit în căutarea suzetei.

Amuzant, filmul care urmează m-a lămurit ce e cu joggingul. Chiar dacă filmul este despre cu totul altceva. 🙂

wifi

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.