Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

We Are Here

Ce s-a întâmplat înainte de a veni barza?

O serie de altfel de “amintiri din copilărie”. Să fim onești: în copilărie, cu toții avem curiozități legate de diferențele...

Continuare...


Powered by

We Are Here

WebCulturade @
5 July 2013

O platformă de finanțare prin crowdfunding pentru persoanele creative.

Pe www.we-are-here.ro, iti vei putea prezenta proiectul în fata comunitătii direct interesate, care are acelasi pasiuni ca si tine si sa il lansezi in lume cu ajutorul unei armate de sustinatori.

Ar putea fi un festival cultural, lansarea unui album, tiparirea unei carti sau un eveniment de popularizare a stiintei – trebuie sa se incadreze intr-unul din domeniile Film, Teatru si Dans, Muzică, Publishing, Design si Expozitie, Urban, Educatie, Stiinta si Tehnologie. S-ar putea sa faci parte din prima generatie de proiecte de pe platforma We Are Here. Intra pe site si vezi tot ce trebuie sa faci pentru a derula o campanie.

În luna aprilie, am inceput prima campanie de crowdfunding dedicata festivalurilor. 8.500 de oameni au fost aici, pentru 3 saptamani, alaturi de noi si de 8 festivaluri culturale: SoNoRo, Ideo Ideis, Temps d’Images, Anim’est, NexT, Street Delivery, Green Hours International Jazz Fest si KINOdiseea. Acesta a fost doar inceputul.

We Are Here… and we’re back!

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.