Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Vrei să scapi de șoareci? Votează o pisică!

Noi suntem vinovați!

Patru minute de documentar pe care fiecare dintre noi ar trebui să le vadă. Midway este numele unui atol din...

Continuare...


Powered by

Vrei să scapi de șoareci? Votează o pisică!

Sorin Tudorde @
11 July 2013

Încă o dovadă că, după au cucerit Internetul, pisicile vor conduce lumea.

Pe 7 iulie 2013, onorabilul domn Morris s-a prezentat în cursa electorală pentru ocuparea postului de primar al orașului Xalapa, capitala provinciei mexicane Veracruz. Și, chiar dacă nu a câștigat alegerile, numărul de voturi pe care l-a adunat l-au determinat să continue cariera politică. Și plănuiește să candideze din nou, fără a exclude posibilitatea de a viza chiar funcția de președinte al țării. Și o precizare: domnul Morris este un motan. Iată unul dintre spoturile sale electorale.

Și iată și unul dintre afișele electorale și un buletin de vot.

Și, pentru a vă convinge că nu este o glumă, puteți afla mai multe despre campania domnului Morris de pe pagina de pe pagina de facebook a candidatului. Și chiar mai mult: găsiți aici o scurtă listă de alte animale (la propriu) care au câștigat alegerile. Și sunt politicieni în funcție. 🙂

Pe când vom găsi o pisică suficient de curajoasă și în România?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.