Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Visuri

Cum sa scrii un e-mail

Câteva sfaturi utile în epoca rețelelor sociale. E-mail??? Bun: o precizare pentru aceia care sunt ceva mai tineri – cândva,...

Continuare...


Powered by

Visuri

Sorin Tudorde @
15 March 2016

Câteva minute de magie pentru toți iubitorii de film.

În 1990, câteva dintre cele mai sonore nume din istoria cinematografului – Akira Kurosawa, George Lucas, Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, Ishiro Honda și Steven Spielberg – au colaborat la realizarea unei bijuterii cinematografice: Dreams.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Dreams nu doar că este singurul film al cărui scenariu a fost scris în întregime de marele regizor Akira Kurosawa, dar filmul, alcătuit din opt episoade, este realizat pe baza viselor reale pe care Kurosawa a declarat că le-a visat în mod repetat. În film apare în ipostaza de actor și Martin Scorsese (da, chiar el!). George Lucas a asigurat câteva dintre efectele speciale și, împreună cu Francis Coppola și Steven Spielberg a ajutat la strângerea de fonduri (Spielberg este și unul dintre producători), iar Ishiro Honda a fost consultant special.

Iată un fragment din această minunăție.

Mai multe date despre Dreams, aici.

vise

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Silvia

    Este un privilegiu sa poti vedea asemenea filme si interpretari memorabile .Va multumesc celor care faceti posibile aceste bucuriisufletesti .

Comentează

Parteneri