Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Visul unei nopti de vara: concert Duo Semiramis – harpa si flaut

Agenți speciali într-o misiune cam… neserioasă

The Man from U.N.C.L.E. Guy Ritchie, cu stilul-i inconfundabil, oferă spectatorilor o poveste care să-I țină cu sufletul la gură....

Continuare...


Powered by

Visul unei nopti de vara: concert Duo Semiramis – harpa si flaut

WebCulturade @
4 August 2013

Ceainaria Infinitea va invita luni, 5 august 2013, ora 20:00, la un concert cu totul deosebit – sonoritati de harpa si flaut in magica gradina din Cotroceni.

Duo Semiramis – debutul duetului a avut loc in anul 2011, de atunci aparand cu regularitate in concerte in Bucuresti si in tara. Avandu-le in componenta pe Alina Danciu – harpa si Cristina Raducan – flaut, a fost infiintat in urma unor frumoase colaborari ale celor doua instrumentiste, in perioada anilor de studiu, dar si din dorinta de a prezenta publicului larg ineditul si sonoritatea deosebita a acestor instrumente muzicale.

In program, lucrari de: Edvard Grieg, Henry Mancini, Giacomo Puccini, Antonin Dvorak, Andrew Lloyd Weber, muzica irlandeza.

BILET: 20 de lei. REZERVARILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni). www.infinitea.ro

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.