Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Visul lui Manolito

Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis

O recomandare pentru toți iubitorii de cultură: Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis, ediția a șasea – Alexandria, 2...

Continuare...


Powered by

Visul lui Manolito

Sorin Tudorde @
19 November 2012

Tu mai ai curajul ca, măcar din când în când, să visezi așa cum visai în copilărie?

Să te lași purtat de vis. Pur și simplu. Și să lași visul să își scoată în cale meleaguri neștiute și creaturi nemaivăzute. Să lași să se petreacă întâmplările cele fără de putință, fără ca visul să îți fie invadat de imagini de la locul de muncă, de vecinul cel arțăgos, de biletul la loto la care visezi mai ales cu ochii deschiși. Tu mai ai curajul să acorzi o șansă visului pur, atât de pur încât devine “vis pur și simplu”? Poftiți în visul lui Manolito!

Manolisto’s Dream – o animație realizată de cuplul de ilustratori spanioli care formează studioul Alla Kinda.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.