Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Visul de sub aripi

Ziua Internațională Star Wars

Fie ca Forța să fie cu voi! În fiecare an, pe 4 mai, fanii din lumea întreaga sărbătoresc Star Wars...

Continuare...


Powered by

Visul de sub aripi

Sorin Tudorde @
27 November 2011

Despre poezia zborului. Altfel.

“Oricât de devreme este pentru tine, pentru mine este prea târziu. Este prea târziu pentru că nu m-a interesat niciodată timpul, acest timp în care tu te-ai mutat. Obișnuiam să-mi doresc multe lucruri, acum nu vreau nimic din ceea ce trăiește într-un loc în care eu nu sunt. Nu sunt interesată de partea întunecată a lucrurilor. Dar trebuie să recunosc că îmi place misterul care se ascunde în întuneric. Îmi plac zânele care își au sălăș în viața reală; eu sunt una dintre ele. Zânele care amestecă visul cu banalitatea, cu probabilitatea, cu posibilitatea. Iar tot ceea ce mă face să mă întreb “ce ar fi dacă?” este, întotdeauna, partea mea preferată. Îmi doresc doar să fac fiecare lucru simplu, la fel de simplu. Și la fel de frumos.” (Diana Beltran Herrera)

Acestea sunt câteva dintre visurile în hârtie ale artistei columbiene Diana Beltran Herrera. Bucurați-vă de ele. Și bucurați-vă de propriile visuri.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri