Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Viral: evoluția muzicii ușoare românești

Cel mai frumos cadou pe care il putem face unui copil

E atât de simplu. Oare de ce tindem mereu să uităm asta? “Mă gândesc la ideea că fiecare dintre noi...

Continuare...


Powered by

Viral: evoluția muzicii ușoare românești

Sorin Tudorde @
5 October 2013

65 de creații muzicale românești (de la “Zaraza” și până la “K la meteo”) în doar nouă minute.

Marta Cotuna și prietenele ei Ana Huțu și Beck Corlan s-au inspirat de la Collective Cadenza și au realizat următorul clip. Rezultatul? Peste 150.000 de vizualizări în primele 48 de ore de la urcarea pe YouTube.

Iar dacă vă place ce ați ascultat, ei bine… o veți putea asculta pe Marta în concertul ei de debut pe 19 octombrie.

“Clipul evoluției muzicii românești este inspirat de Collective Cadenza și s-a născut din dragoste pentru România și din dorința de a promova muzica românească. Sunt mult mai multe piese valoroase în istoria muzicii ușoare românești și cel puțin încă atâtea care nu merită menționate însă, cu bune și rele, acest proiect se vrea a fi o reprezentare subiectivă a realității despre muzica ușoară românească. Am ales să menționez numele artiștilor interpreți pentru că, de regulă, aceștia sunt asociați cu piesele, chiar dacă nu sunt neapărat și compozitori sau textieri, fără a submina însă contribuția acestora din urmă.” (Marta Cotuna)

(via Zoso)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. catalin

    Fara cuvinte.Un mare bravo!!

  2. stefan

    Si totusi se poate cinta muzica buna fara bitielilesi extravagantele cu buricele goale cu toate madularele la vedere crezind ca pot cuceri publicul.asada te incinta,multumesc.

Comentează

Parteneri