Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Violonistul

Fanul romanesc si fanii londonezi

Trei sculpturi monumentale ale artistului clujean Ernö Bartha, realizate din fân, vor fi expuse în Londra. Realizate din fân organic pe...

Continuare...


Powered by

Violonistul

Sorin Tudorde @
20 August 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Povestea adevărată a lui Władysław Tomczyk, violonist în Katowice, Polonia.

O poveste pe care, în forme mai mult sau mai puțin asemănătoare, am întâlnit-o și în câteva orașe din România. Și, sunt sigur, au întâlnit-o și mulți alții.

“Fără speranță și credință nu ai nimic. Am fost un om de afaceri de succes, dar am pierdut tot. Însă nu regret nimic din ceea ce s-a întâmplat. Pentru că am atins un nivel al păcii și al clarității. În fiecare zi cânt la vioară pentru sute, poate chiar mii de oameni. Pe unii sunetul viorii îi determină să se gândească la tristețe. Dar pentru mie acest sunet aduce bucurie, pasiune, dragoste și speranță.”

“Am trecut prin foarte multe încercări grele în viață, dar nu mă voi da niciodată bătut. Aceasta este audiența mea. Aceasta este scena mea. Aceasta este viața mea.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.