Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Viața: o explicație în trei imagini

Nevoia de simplitate

“La om, totul trebuie să fie frumos: şi chipul, şi îmbrăcămintea, şi gesturile şi ţinuta şi sufletul şi gândurile.”  (A....

Continuare...


Powered by

Viața: o explicație în trei imagini

Sorin Tudorde @
6 August 2015

Adevărul este…

Adevărul este că rămânem, cu toții, niște copii. Că visăm cu ochii larg deschiși și cu sufletele avântându-se prin lume până când timpul și oamenii ne învață să ne ascundem. Și să uităm. Să uităm că încă mai există umbra unui copil în sufletele noastre. Și să ne temem ca nu cumva visele să devină mai mari decât noi.

viata-1

Adevărul este că viața fiecăruia dintre noi poate fi rezumată în câteva cuvinte simple. Pe care uneori ne este teribil de greu să le spunem. Și chiar infinit mai greu să le regăsim.

viata-2

Adevărul este că, în cele din urmă, viața fiecăruia dintre noi poate fi explicată cu ajutorul unui simplu pahar…

viata-3

Și, da, adevărul este că viața fiecăruia dintre noi este o poveste. Și depinde doar de de noi să o facem cât mai frumoasă. Sau măcar să încercăm.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri