Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Viața: o explicație în trei imagini

Higher Together, de la Art Monaco la TVR

Televiziunea Română va difuza vineri 16 octombrie, ora 21:00 și în reluare sâmbătă, 17 octombrie, ora 19:00, pe canalul TVR...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Viața: o explicație în trei imagini

Sorin Tudorde @
6 August 2015

Adevărul este…

Adevărul este că rămânem, cu toții, niște copii. Că visăm cu ochii larg deschiși și cu sufletele avântându-se prin lume până când timpul și oamenii ne învață să ne ascundem. Și să uităm. Să uităm că încă mai există umbra unui copil în sufletele noastre. Și să ne temem ca nu cumva visele să devină mai mari decât noi.

viata-1

Adevărul este că viața fiecăruia dintre noi poate fi rezumată în câteva cuvinte simple. Pe care uneori ne este teribil de greu să le spunem. Și chiar infinit mai greu să le regăsim.

viata-2

Adevărul este că, în cele din urmă, viața fiecăruia dintre noi poate fi explicată cu ajutorul unui simplu pahar…

viata-3

Și, da, adevărul este că viața fiecăruia dintre noi este o poveste. Și depinde doar de de noi să o facem cât mai frumoasă. Sau măcar să încercăm.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.