Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Viata este scurta. Traieste-ti visul!

Hoț de identitate

“Vinzi sau cumperi? Identitate…” Impătimiții de cuvinte își permit să fure, de ici colo, vorbe și să le arunce sporadic,...

Continuare...


Powered by

Viata este scurta. Traieste-ti visul!

Sorin Tudorde @
14 November 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

“Dacă te afli în căutarea iubirii vieții tale, oprește-te; aceasta te va găsi atunci când vei începe să faci ceea ce iubești.”

Despre Manifestul Holstee am scris nu cu mult timp în urmă. Este un manifest de o frumusețe grafică aparte și, mai ales, de o frumusețe ideatică aparte. Tocmai pentru că adevărurile conținute simțim că ne definesc. Și tocmai pentru că simțim că îndepărtându-ne de la aceste adevăruri simple, ne îndepărtăm față de ceea ce suntem cu adevărat. De curând, creatorii Manifestului au conceput și o scurtă variantă video. Un scurt și foarte frumos film pe care vă invit să-l urmăriți.

Iar în încheiere, iată, încă o dată, forma grafică a Manifestului Holstee.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.