Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Viata din plastic

Dansul: șase momente video (și mai multe diferențe culturale)

Suntem infestați de ritmul muzicii, o înțelegem, o simțim și o trăim. “Dansul” animalelor face parte din ritualul împerecherii. El...

Continuare...


Powered by

Viata din plastic

Sorin Tudorde @
30 June 2011

Aventurile oamenilor foarte, foarte mici continuă!

Să formulăm așa: după ce le-am văzut tristețea corporatistă din creațiile englezului Isaac Cordal și după ce le-am văzut aventurile pline de umor și neprevăzut din creațiile americanului Christopher Boffoli, dar și ipostezele intime din creațiile lui Allan I. Teger, iată o nouă serie de aventuri ale oamenilor foarte mici. De această dată în viziunea fotografului francez Vincent Bousserez.

Plastic Life este o serie de fotografii suprinzând interacțiunile dintre personaje miniaturale – cu o înălţime de 2 cm – și obiectele din viața de zi cu zi. Fiecare fotografie conține un scenariu poetic şi plin de umor care poate fi decodoficat prin intermediul vremurilor pe care le parcurgem.” (Vincent Bousserez)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri