Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Valuri. Fotografie. Frumusete

Artisul: in culisele filmului care a castigat Oscarul

Patru minute de confesiuni cu Michel Hazanavicius, regizorul și scenaristul filmului The Artist. “Dacă intri acum într-un cinematograf și te...

Continuare...


Powered by

Valuri. Fotografie. Frumusete

Sorin Tudorde @
21 June 2012

O galerie de fotografii cu adevărat minunate.

Există în fiecare val o frumusețe indescriptibilă. Și există în fiecare val un întreg ocean de sentimente. Sunt emoții pe care le resimțim cu toții, indiferent de cât de poetici, boemi sau “corporatiști” suntem. Indiferent de vârstă, indiferent de “succesul în viață”, indiferent de țară. Cumva, frumusețea valurilor reușește să ne emoționeze pe toți.

Seria de fotografii pe care tocmai o priviți a fost realizată de către fotografii Nick Selway și CJ Kale pe coastele din Hawaii.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.