Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Vagabondul marii

Auăleu: experienta interactiva a unui Teatru de Garaj si Curte

Dacă acum câteva zile vă vorbeam despre clujenii de la Teatru 2.0, astăzi a venit rândul timișorenilor. Auăleu – Teatru...

Continuare...


Powered by

Vagabondul marii

Sorin Tudorde @
7 September 2011

Are 75 de ani și întreaga lui viață a căutat comori în adâncurile mării.

De peste 50 de ani, Ray Ives îmbracă un costum de scafandru de la începutul anilor 1900 pentru a căuta pe fundul mării comoara vieții sale. Încă nu a găsit-o, deși a adus la suprafață orice obiect care strălucește, de la obiecte din metal la sticle și, în unele cazuri, chiar aur. Astăzi are 75 de ani și continuă să facă scufundări. Și poate că această viață dedicată scufundărilor este chiar comoara pe care Ray o caută de atât de mult timp.

Ray: o viaţă sub ape este un scurt-metraj emoționant, realizat de Amanda Bluglass și Danny Cooke prin intermediul extraordinarei colecţii de artefacte marine pe care Ray a adunat-o în decursul unei vieți.

“Pentru cineva care nu a făcut scufundări, nu se poate explica… Este ca și când ai fi pe Lună, presupun. Nu am fost niciodată pe Luna, dar atunci când ești în adânc, este nisip pe sol, ca pe Lună și simți presiunea pe corp… Și cred că amintește de spațiu. Îți ții respirația și totul este absolut perfect.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.