Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Vacanța îngerilor

Masina de scris din turta dulce

Este, probabil, cea mai dulce mașină de scris din lume. A fost realizată de Baked Ideas și este, în totalitate,...

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

Vacanța îngerilor

Cosmin Neidoni1 August 2016

Oare îngerii noștri au și ei vacanță? Pai asa s-ar cuveni, să se odihnească și ei pe un nor sau dincolo de linia care definește altitudinea zborului de croazieră, locul mereu senin. Nu-i așa că, zburând cu avionul, ați observat acel senin care rămâne asa indiferent de cât de tulburat e cerul sub linia norilor?

Revenind la vacanta îngerilor: vacanța lor nu are nimic în comun cu vara, cu iarna, cu niciun anotimp. Vacanta lor are de a face cu noi înșine. Îngerii noștri păzitori pot pleca în vacanta atunci când noi suntem buni, toleranți și răbdători cu noi și cu cei din jur. Lăsați îngerii sa plece în vacanță – se vor întoarce mai odihniți și, probabil, mai inspirați în grija pe care ne-o poarta în fiecare clipa.

vacanta

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri