Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Va place Teodoru Badiu?

Timp vs. Spațiu

Oamenilor le-a fost dintotdeauna mai frică de timp decât de spațiu… Faptul că nu s-au găsit încă simboluri de exprimare...

Continuare...


Powered by

Va place Teodoru Badiu?

Sorin Tudorde @
17 March 2011

Teodoru Badiu este unul dintre ilustratorii mei preferați. Născut în Sibiu, locuiește, din 1990, în Viena. Aici a și urmat, începând cu 1996, cursurile Școlii de Artă. Lucrările sale grafice au fost publicate, între altele, de Computer Arts, PSD Magazine și New Masters of Photoshop.

Este Creative Media Designer în cadrul unei agenții vieneze și, în funcție de ceea ce vrea sa transmită prin ilustrațiile sale, lucrează în Photoshop, Illustrator, Cinema 4D  și Modo.

Pe Teodoru Badiu îl puteți urmări pe Twitter si Facebook, dar, mai ales, îi puteți admira lucrările pe site-urile sale: theodoru.com și apocryph.net. Iată câteva dintre aceste lucrări.

(click pe imagini pentru mărire)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri