Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Va plac palariile?

Cum ananasul a cucerit Europa

Și cum ceaiul o divide. Câteva hărți interesante – privind proveniența unor cuvinte europene uzuale – realizate de un utilizator...

Continuare...


Powered by

Va plac palariile?

Sorin Tudorde @
12 August 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

O expoziție realizată din 4.000 de pălării.

Pentru a celebra împlinirea a 70 de ani de activitate în domeniul modei a lui Akio Hirata, cel mai influent designer de modă japonez, în cadrul Spiral Garden din Tokio a fost organizată, luna trecută, o expoziție omagială.

În antiteză cu pălăriile create manual de către Hirata, desingnerii de la Nendo au “inundat” spațiul expozițional cu 4.000 de “pălării fantomă” albe, produse în serie. Aceste “pălării fantomă” formează uneori pereți, alteori tavane, învăluind vizitatorul și invitându-l să descopere creațiile semnate de Hirata în acest nor.

Și, dacă tot vă plac pălăriile: nu uitați că puteți vizita virtual Muzeul Pălăriilor de Paie din Crișeni.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.