Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Va fi mai bine

Pot plantele să gândească?

O întrebare mai legitimă decât ar putea să pară. În 1973, în cadrul cărții Viața secretă a plantelor, Tompkins și...

Continuare...


Powered by

Va fi mai bine

Sorin Tudorde @
18 April 2012

Izolare. Dezolare. Curaj. Răbdare. Şi, în final, înțelegerea…

“Acest film este un poem vizual. Unul care evidențiază zilele negre prin care fiecare dintre noi a trecut în procesul de descoperire a cine vrem să fim, dâre uscate în călătoria aflării a ceea ce suntem cu adevarat… Izolare. Dezolare. Curaj. Răbdare. Şi, în final, înțelegerea recunoașterii de sine. Reprezentate prin elementele simple ale designului vizual.”

“Am lucrat la acest scurtmetraj luni de zile. Și unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit a fost când am ascultat un discurs al lui Joel Burns prin care îi îndemna pe cei care suferă din pricina unor situaţii grave să-şi amintească un lucru: “va fi mai bine”. Ascultându-l pe Joel mi-am dat seama că s-ar putea ca acest film să nu schimba situaţia. Că ar putea să nu curme suferința și să nu schimbe mentalitățile. Dar ce poate face este să-i ajute pe aceia care au nevoie să devină mai puternici, înarmându-i cu o atitudine pozitivă şi o speranţă pentru viitor. Doresc sa-i mulțumesc lui Joel Burns pentru că m-a inspirat. Și tuturor «colaboratorilor tăcuți».” (Eli Guerron)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Nina

    Filmul este atât de simplu în prezentare, dar foarte sugestiv în transmiterea mesajului. Inevitabil, va fi mai bine, mai devreme sau mai târziu...

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.