Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Va fi mai bine

Cum poti deveni exponat intr-o galerie de arta

O farsă de zile mari pentru amatorii de artă modernă. Doug și Mikael, doi britanici “bine garnisiți” cu ceea ce...

Continuare...


Powered by

Va fi mai bine

Sorin Tudorde @
18 April 2012

Izolare. Dezolare. Curaj. Răbdare. Şi, în final, înțelegerea…

“Acest film este un poem vizual. Unul care evidențiază zilele negre prin care fiecare dintre noi a trecut în procesul de descoperire a cine vrem să fim, dâre uscate în călătoria aflării a ceea ce suntem cu adevarat… Izolare. Dezolare. Curaj. Răbdare. Şi, în final, înțelegerea recunoașterii de sine. Reprezentate prin elementele simple ale designului vizual.”

“Am lucrat la acest scurtmetraj luni de zile. Și unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit a fost când am ascultat un discurs al lui Joel Burns prin care îi îndemna pe cei care suferă din pricina unor situaţii grave să-şi amintească un lucru: “va fi mai bine”. Ascultându-l pe Joel mi-am dat seama că s-ar putea ca acest film să nu schimba situaţia. Că ar putea să nu curme suferința și să nu schimbe mentalitățile. Dar ce poate face este să-i ajute pe aceia care au nevoie să devină mai puternici, înarmându-i cu o atitudine pozitivă şi o speranţă pentru viitor. Doresc sa-i mulțumesc lui Joel Burns pentru că m-a inspirat. Și tuturor «colaboratorilor tăcuți».” (Eli Guerron)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Nina

    Filmul este atât de simplu în prezentare, dar foarte sugestiv în transmiterea mesajului. Inevitabil, va fi mai bine, mai devreme sau mai târziu...

Comentează

Parteneri