Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Usturoi

Noaptea în care îți visezi ursitul

Cinci superstiții pentru noaptea Ajunului Bobotezei. Potrivit tradiției populare, perioada de la Ajunul Crăciunului până la Ajunul Bobotezei este una dintre...

Continuare...


Powered by

Usturoi

Sorin Tudorde @
5 December 2012

Filmul. Pentru că noi, românii, vrem Usturoi.

Usturoi este un lungmetraj independent cu un scenariu scris de Radu Valentin Băzăvan, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri autohtoni. Un film care spune povestea a doi copii dintr-un sat pierdut transilvănean – unul rom şi altul român – care, dorindu-și să-și să obțină mai mult de la viață, hotărăsc să devină actori.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


În filmul Usturoi, care în acest moment încă este în montaj, pot fi văzuți și alți oameni cunoscuți din blogosferă: Alina Crâncău și Răzvan DragoşGabriel Oana și Adrian Hădean.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Multumim foarte frumos, bahtalo!

Comentează

Parteneri