Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Usor poate oricine

Pe tine

Te duce ploaia asta prea departe. Să te privesc plecând? Abia-ndrăznesc. Rămâi în vis dar… visele-s deşarte… Când umbrele în...

Continuare...


Powered by

Usor poate oricine

Sorin Tudorde @
22 October 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Povestea unei țări mici dintr-o țară mai mare.

O animație de Paul Mureșan. Vocea: Marcel Iureș. Muzica: Ada Milea. Sunetul: Andrei Dăscălescu. Fotografii: Cosmin Bumbuț.

O poveste Tășuleasa Social – proiectată în premiară la cea mai recentă ediție a Anim’est.

“Voluntarii noștri cred că Tășuleasa Social este o țară în care le-ar plăcea să trăiască. La noi, bunul-simț este regula de bază. Dar, în același timp, credem în voluntariat, spirit de echipă, responsabilitate și solidaritate. Ne place să credem că plantăm mai mult decât copaci, plantăm idei. Viziunea noastră este că, într-o bună zi, toți cei care au trecut măcar o dată pe la Tasu să schimbe România într-o țară în care regulile nu sunt făcute pentru a fi încălcate. Unii spun ca oamenii de la Tășuleasa pot muta munții din loc.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.