Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Usor poate oricine

Tcha-Badjo: călătoria nu se oprește niciodată. Nici muzica.

Dacă vă imaginați că nu este posibil să trăiești ca o pasăre călătoare, vă spun că se poate. Vă invit...

Continuare...


Powered by

Usor poate oricine

Sorin Tudorde @
22 October 2012

Povestea unei țări mici dintr-o țară mai mare.

O animație de Paul Mureșan. Vocea: Marcel Iureș. Muzica: Ada Milea. Sunetul: Andrei Dăscălescu. Fotografii: Cosmin Bumbuț.

O poveste Tășuleasa Social – proiectată în premiară la cea mai recentă ediție a Anim’est.

“Voluntarii noștri cred că Tășuleasa Social este o țară în care le-ar plăcea să trăiască. La noi, bunul-simț este regula de bază. Dar, în același timp, credem în voluntariat, spirit de echipă, responsabilitate și solidaritate. Ne place să credem că plantăm mai mult decât copaci, plantăm idei. Viziunea noastră este că, într-o bună zi, toți cei care au trecut măcar o dată pe la Tasu să schimbe România într-o țară în care regulile nu sunt făcute pentru a fi încălcate. Unii spun ca oamenii de la Tășuleasa pot muta munții din loc.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.