Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Unii spun că sunt precoce.”

Tatăl meu iubit, mama mea iubitoare

Două momente video emoționante. 1. Amira Willighagen, o fetiță în vârstă de doar opt ani, interpretează celebra arie O mio...

Continuare...


Powered by

“Unii spun că sunt precoce.”

Sorin Tudorde @
12 March 2013

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

“Spun asta mai ales fiindcă se gândesc că sunt prea mic ca să știu cuvinte grele.

Unele dintre cuvintele grele pe care le știu sunt: sordid, nefast, șic, jalnic și fulminant.”

“De fapt, nu sunt chiar așa de multe persoanele care spun că sunt precoce. Chestia e că nu cunosc multă lume. Abia dacă știu vreo treișpe sau paișpe persoane, iar dintre acestea doar patru spun că sunt precoce. Îmi spun că par mai mare. Sau invers, că sunt prea mic pentru chestiile astea. Sau inversul inversului, uneori chiar își închipuie că sunt un pitic.”

“Dar eu nu cred că sunt precoce. De fapt, mă folosesc de un truc, așa cum fac magicienii, ăia care scot iepuri din joben, doar că eu scot cuvinte din dicționar. În fiecare seară, înainte de culcare, citesc din dicționar. De rest se ocupă memoria mea, care e bună, aproape fulminantă.”

Un fragment din “Fiesta în bârlog”, cartea lui Juan Pablo Villalobos – “copilul teribil al literaturii mexicane” pe care îl vom întâlni miercuri, în București – și câteva dintre fotografiile lui Christian Benetel, un fotograf în vârstă de 18 ani. Și, în continuare, iată și câteva fotografii realizate de Olivia Bee, o artistă în vârstă de 19 ani.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Arte vizuale

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.