Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Unde Dumnezeu este Matt?

Ganditorii cartilor

Cuvânt, lut, viață. Trei cuvinte care ne definesc existența sprituală. Și cărora artistul de origine malaeziană Daniel Lai le oferă...

Continuare...


Powered by

Unde Dumnezeu este Matt?

Sorin Tudorde @
21 June 2012

Cel mai amuzant dansator de pe YouTube revine cu o nouă filmare.

Cu aproape 43 de milioane de vizualizări, videoclipul care urmează, prezentându-l pe Matt Harding dansând cu foarte mult suflet (dar foarte prost), înconjurat de oameni din diferite țări, este unul dintre cele mai vizionate filme de pe YouTube. Mai exact: se află pe locul trei în secțiunea celor mai vizionate filme de călătorie din întreaga existență a YouTube.

Totul a început în 2003 (da, Matt Harding tot călătorește de aproape 10 ani), când a decis să își dea demisia de la locul de muncă și, urmându-și sufletul, să plece prin lume. Astăzi Matt este celebru în lumea întreagă, nu grație unui dansului său “tembel”, ci grație bucuriei pe care o aduce oamenilor de pretutindeni. Aceasta este cea mai recentă filmare a călătoriilor sale.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.