Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Un exercițiu absolut de creativitate

Carcera împăcării

Cum tratau sașii “simptomele de divorț”. Atesta încă din anul 1397, Cetatea din Biertan este una dintre bijuteriile arhitectonice ale...

Continuare...


Powered by

Un exercițiu absolut de creativitate

WebCulturade @
4 June 2014

Și încă o dovadă că spiritul creativ poate fi redescoperit de fiecare dintre noi.

La sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea facultății de Arte, ABSOLUT a fost alături de talentații studenți ai facultății: pe lângă târgul și expozițiile din curtea UnArte, ABSOLUT a provocat invitații să-și pună la încercare creativitatea folosind un mediu artistic mai puțin obișnuit: sticle goale.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


ABSOLUT-1

Pe holul facultății au fost amplasate mai multe rafturi cu sticle de ABSOLUT, iar brandul a invitat consumatorii să transforme sticlele așa cum își doresc.

ABSOLUT-2

În doar câteva ore, peste 150 de sticle au fost reinterpretate de studenții UnArte, în cadrul unui exercițiu creativ care a stat sub semnul platformei globale ABSOLUT. Transform Today, în care oamenii sunt invitați și îndemnați să își redescopere spiritul creativ. Iată doar câteva dintre exponate.

ABSOLUT-3

ABSOLUT-4

ABSOLUT-5

ABSOLUT-6

ABSOLUT-7

ABSOLUT-8

Toate lucrările studenților UnArte se pot admira pe pagina ABSOLUT de Facebook și pe site-ul transformtoday.ro.

ABSOLUT-9

Și, nu în ultimul rând: evenimentul s-a încheiat seara, cu un concert Nighmare on Wax alături de alți artiști (Charlie Boy, Fouchat, Giuser, Golan).

ABSOLUT-10

Despre autor

Comentează

Parteneri