Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Un exercițiu absolut de creativitate

Foarte putine stele

Din suflet, pentru suflet. Un timelapse superb realizat de Ben Wiggins, CEO la Timelapse Inc. Și două citate din Citadela. “Copacul...

Continuare...


Powered by

Un exercițiu absolut de creativitate

WebCulturade @
4 June 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Și încă o dovadă că spiritul creativ poate fi redescoperit de fiecare dintre noi.

La sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea facultății de Arte, ABSOLUT a fost alături de talentații studenți ai facultății: pe lângă târgul și expozițiile din curtea UnArte, ABSOLUT a provocat invitații să-și pună la încercare creativitatea folosind un mediu artistic mai puțin obișnuit: sticle goale.

ABSOLUT-1

Pe holul facultății au fost amplasate mai multe rafturi cu sticle de ABSOLUT, iar brandul a invitat consumatorii să transforme sticlele așa cum își doresc.

ABSOLUT-2

În doar câteva ore, peste 150 de sticle au fost reinterpretate de studenții UnArte, în cadrul unui exercițiu creativ care a stat sub semnul platformei globale ABSOLUT. Transform Today, în care oamenii sunt invitați și îndemnați să își redescopere spiritul creativ. Iată doar câteva dintre exponate.

ABSOLUT-3

ABSOLUT-4

ABSOLUT-5

ABSOLUT-6

ABSOLUT-7

ABSOLUT-8

Toate lucrările studenților UnArte se pot admira pe pagina ABSOLUT de Facebook și pe site-ul transformtoday.ro.

ABSOLUT-9

Și, nu în ultimul rând: evenimentul s-a încheiat seara, cu un concert Nighmare on Wax alături de alți artiști (Charlie Boy, Fouchat, Giuser, Golan).

ABSOLUT-10

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.