Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Un exercițiu absolut de creativitate

11 foarte scurte lectii de filozofie

11 lecții de filozofie “predate” prin intermediul unui cerc. Absolutism. Relativism. Idealism. Determinism. Empirism. Reducționism. Holism. Umanism. Solipsism. Dualism. Raționalism....

Continuare...


Powered by

Un exercițiu absolut de creativitate

WebCulturade @
4 June 2014

Și încă o dovadă că spiritul creativ poate fi redescoperit de fiecare dintre noi.

La sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea facultății de Arte, ABSOLUT a fost alături de talentații studenți ai facultății: pe lângă târgul și expozițiile din curtea UnArte, ABSOLUT a provocat invitații să-și pună la încercare creativitatea folosind un mediu artistic mai puțin obișnuit: sticle goale.

ABSOLUT-1

Pe holul facultății au fost amplasate mai multe rafturi cu sticle de ABSOLUT, iar brandul a invitat consumatorii să transforme sticlele așa cum își doresc.

ABSOLUT-2

În doar câteva ore, peste 150 de sticle au fost reinterpretate de studenții UnArte, în cadrul unui exercițiu creativ care a stat sub semnul platformei globale ABSOLUT. Transform Today, în care oamenii sunt invitați și îndemnați să își redescopere spiritul creativ. Iată doar câteva dintre exponate.

ABSOLUT-3

ABSOLUT-4

ABSOLUT-5

ABSOLUT-6

ABSOLUT-7

ABSOLUT-8

Toate lucrările studenților UnArte se pot admira pe pagina ABSOLUT de Facebook și pe site-ul transformtoday.ro.

ABSOLUT-9

Și, nu în ultimul rând: evenimentul s-a încheiat seara, cu un concert Nighmare on Wax alături de alți artiști (Charlie Boy, Fouchat, Giuser, Golan).

ABSOLUT-10

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.