Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Un dar de de la Dumnezeu

All Inclusive la Muzeul Naţional “George Enescu”

Muzeul Naţional “George Enescu” deschide publicului un loc de gustat artă cu specific muzical în data de sâmbătă 13 decembrie,...

Continuare...


Powered by

Un dar de de la Dumnezeu

Sorin Tudorde @
1 September 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

90 de secunde. Pentru neuitare.

Ar fi multe de spus. Dar, în loc de a așterne cuvinte, vă las, pe fiecare, să vă așterneți propriile gânduri. Și să simțiți. Căci, cu siguranță, veți simți. După suflet, după amintiri și după cât timp vă mai lasă viața să aveți loc și pentru trăiri.

În vârstă de 87 de ani, mama lui Kelly Gunderson suferă de Alzheimer. Motiv pentru care, uneori, uită cine este Kelly. Alteori, însă, își amintește. Și atunci poate exprima darul primit de la Dumnezeu: darul de a iubi.

dar-Dumnezeu

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.