Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Un dar de de la Dumnezeu

Ingredientul cel mai de preţ – Basarabia ȋn patria limbii române

Evoluţia genetică a unei etnii nu trebuie confundată cu evoluţia sa culturală. În istoria unei etnii ingredientul dominant ȋn amestecul...

Continuare...


Powered by

Un dar de de la Dumnezeu

Sorin Tudorde @
1 September 2014

90 de secunde. Pentru neuitare.

Ar fi multe de spus. Dar, în loc de a așterne cuvinte, vă las, pe fiecare, să vă așterneți propriile gânduri. Și să simțiți. Căci, cu siguranță, veți simți. După suflet, după amintiri și după cât timp vă mai lasă viața să aveți loc și pentru trăiri.

În vârstă de 87 de ani, mama lui Kelly Gunderson suferă de Alzheimer. Motiv pentru care, uneori, uită cine este Kelly. Alteori, însă, își amintește. Și atunci poate exprima darul primit de la Dumnezeu: darul de a iubi.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


dar-Dumnezeu

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.